domov > Novice > Novice industrije

Dnevni previdnostni ukrepi za imobilizatorje supermarketov

2022-10-21

V procesu vsakodnevne uporabe, supermarketnaprava proti krajizaradi omejitev različnih situacij bo prišlo do nekaterih pogostih situacij ali okvar, ki bodo od nas zahtevale naslednje previdnostne ukrepe pri uporabi v dejanskem postopku uporabe:

Načelo motenj kovinskih in velikih železnih vrat bo povzročilo določeno zaščito in motnje v supermarketu.naprava proti kraji, s čimer je povzročil protivlomni alarm supermarketa.

Okoli protivlomne naprave v supermarketu ne obešajte nalepk proti kraji, ta stran lepljivega lističa zlahka povzroči motnje in alarm protilomne naprave v supermarketu, s čimer se zmanjša občutljivost protivlomne naprave v supermarketu.

Ločeno potegnite napajalnik za protivlomno napravo supermarketa, ker je protivlomna naprava supermarketa natančna oprema z visokimi zahtevami glede občutljivosti, zato je bolje, da je med uporabo ne mešate z drugo električno opremo.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept